Nejjemnější "Cheesecake" na plech
Jemný "cheesecake", velmi rychlý na přípravu, vše smícháte v jedné míse a upečete.
INGREDIENCE
500 g tvarohu, 450 g zakysané smetany, 100 g másla,
8 vajec, 7 lžic hladké mouky, 7 lžic cukru krupice
citronová kůra z jednoho citronu
podle chuti můžeme přidat ořechy, rozinky atd.
meruňková marmeláda, moučkový cukr
POSTUP
Tvaroh smícháme se smetanou, přidáme měkké máslo, vajíčka, mouku, cukr, citronovou kůru a vymícháme hladké těsto. Těsto přelijeme na plech vyložený pečícím papírem a párkrát plechem bouchneme o linku, abychom se zbavili vzduchových bublin. Pečeme na 180°C cca půl hodiny. DOBROU CHUŤ:)
- 500 g měkkého tvarohu
1) Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Plech si vysypeme moukou nebo vyložíme pečícím papírem.
3) Těsto přelijeme na plech a párkrát plechem bouchneme o linku. Zbavíme se tak nežádoucích vzduchových bublinek.
4) Pečeme na 180 stupňů 25-30 minut.
5) Když koláč vytáhnete z trouby, neděste se toho, že klesne. Je to v pořádku.
Sdílejte tento báječný recept na nejjemnější tvarohový koláč i s vašimi přáteli! Určitě si na něm také pochutnají!
Komentáře
Okomentovat