Nejjemnější "Cheesecake" na plech

Jemný "cheesecake", velmi rychlý na přípravu, vše smícháte v jedné míse a upečete.

INGREDIENCE

500 g tvarohu, 450 g zakysané smetany, 100 g másla, 

8 vajec, 7 lžic hladké mouky, 7 lžic cukru krupice

citronová kůra z jednoho citronu

podle chuti můžeme přidat ořechy, rozinky atd.

meruňková marmeláda, moučkový cukr

POSTUP

Tvaroh smícháme se smetanou, přidáme měkké máslo, vajíčka, mouku, cukr, citronovou kůru a vymícháme hladké těsto. Těsto přelijeme na plech vyložený pečícím papírem a párkrát plechem bouchneme o linku, abychom se zbavili vzduchových bublin. Pečeme na 180°C cca půl hodiny.               DOBROU CHUŤ:)







  • 500 g měkkého tvarohu

  • 1) Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Plech si vysypeme moukou nebo vyložíme pečícím papírem.

    3) Těsto přelijeme na plech a párkrát plechem bouchneme o linku. Zbavíme se tak nežádoucích vzduchových bublinek.

    4) Pečeme na 180 stupňů 25-30 minut.

    5) Když koláč vytáhnete z trouby, neděste se toho, že klesne. Je to v pořádku.

    Sdílejte tento báječný recept na nejjemnější tvarohový koláč i s vašimi přáteli! Určitě si na něm také pochutnají!


Komentáře

Oblíbené příspěvky